Un moment del partit contra el Castelldefels. Foto: Àngel Garreta / CEE

Al Nou Sardenya hi ha motius per somriure. I és que després de l’estiu i amb l’inici de la temporada, l’Europa ha confirmat les bones sensacions amb les quals va cloure el curs passat i ha començat la temporada amb molt bon peu.

Aquesta és la conclusió que s’obté si es compara el començament de la competició dels escapulats de les dues darreres temporades. El curs passat, amb Albert Poch a la banqueta, l’equip només va sumar un punt dels 12 primers (un empat a la Jonquera i derrotes contra Peralada, Vilafranca i Olot); en canvi, aquesta temporada, en canvi, els escapulats van empatar els dos primers partits (a Cerdanyola i contra el Terrassa), però van resoldre satisfactòriament les jornades 3 i 4 del campionat (a Gavà i al Nou Sardenya contra el Castelldefels). L’únic ‘front’ que ja no continua obert per al club és la Copa Catalunya, ja que els d’Esteva van perdre a la segona ronda.

Els pròxims reptes de l’equip seran la visita a l’Hospi de diumenge i rebre el Reus B.

PRIMERA DERROTA A LA LLIGA
Ahir, però, l’equip va patir la primera derrota del curs a la lliga contra un dels candidats al play-off, el Prat (2-4). Poves, Jordi Cano i Carlos Cano van fer els tres primers gols visitants abans del descans, però l’Europa va reaccionar en un gran segon temps i es va col·locar 2-3 al minut 84 gràcies a les dianes de David Jiménez i d’Alex Cano (els tres germans van veure porteria al Nou Sardenya). Les esperances d’empatar, però, van desaparèixer quan Lario va fer el quart gol per al conjunt de Pedro Dólera al 85.

EL FEMENÍ SUMA TRES DE SIS
Per la seva banda, el sènior femení també ha començat el curs i, després de dues jornades, l’equip ha sumat tres punts de sis després de guanyar en la primera jornada a casa contra el  Pardinyes (3-1) i perdre contra un altre dels lleidatans de la lliga, l’AEM (0-1).

Aquest cap de setmana la lliga s’atura perquè es disputen partits de seleccions, de manera que l’equip de Cristian Aleza gaudirà d’uns dies de descans abans de tornar a la feina. El pròxim partit de les escapulades serà a casa durant la Diada de la Mercè.