Vilajosana (dreta), al costat del president. Foto: Montserrat Torres

Els Castellers de la Vila van escollir dissabte passat, durant la celebració de la seva Assemblea General Ordinària, un nou cap de colla, Oriol Vilajosana, i van reelegir Joan Carles Llibre com a president de l’entitat.

Vilajosana substitueix al capdavant de la Colla a Raimon Garriga, que havia ocupat aquesta posició des del 2012. D’altra banda, Llibre repetirà dos anys més de president després que el 2015 va ser escollit per primera vegada. En declaracions a Línia Gràcia, Llibre afirma que li fa “molta il·lusió” repetir en el càrrec i afegeix que el seu mandat seguirà la mateixa línia que l’anterior. El president, però, remarca que és “necessari trobar un gestor lúdic per Can Mussos que ens doni un cop de mà, ja que la colla ha crescut molt i no tenim temps de gestionar-ho tot”.

ADÉU A MIKE LANE
D’altra banda, la colla va dir adéu ahir al casteller Mike Lane, que va morir la nit de dilluns a dimarts. Lane va patir un greu accident casteller durant la Festa Major de Gràcia del 2013. A causa d’aquell accident, Lane, irlandès que vivia a Gràcia des del 1999, va quedar tetraplègic i necessitava respiració assistida.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram