El mercat celebrarà l’Escudella de Nadal el dia 17. Foto: Mercats BCN

En el marc de la Setmana pels Drets Humans, el Mercat de l’Abaceria es convertirà demà en l’epicentre de la demanda de dignitat per als refugiats i els migrants. Des de primera hora del matí, el mercat acollirà una exposició de dibuixos d’estudiants d’ESO que s’exposaran a les parades de l’equipament. A més, els estudiants llegiran un manifest amb la seva postura al respecte del problema dels refugiats i es llegiran poemes originals sobre aquesta temàtica.

Però a les 12 del migdia tindrà lloc l’acte més representatiu de la jornada, ja que una cadena humana envoltarà l’Abaceria per reclamar el respecte pels drets humans. En un principi la formaran escolars de totes les edats, encara que segurament s’hi afegeixin també els paradistes.

“Es fa per conscienciar sobre la problemàtica dels refugiats”, explica a aquesta publicació Jeroni Magrans, portaveu de la junta de paradistes. Magrans destaca el “gran esforç” que han fet per organitzar l’esdeveniment i convida a tothom a participar-hi.

Per altra banda, el mercat també va ser un dels punts de recollida d’espelmes per a la concentració del 10 de desembre a plaça Universitat pel respecte dels drets humans.

TORNA L’ESCUDELLA DE NADAL
Per altra banda, l’Abaceria celebrarà el pròxim dia 17 la seva segona Escudella de Nadal. Es farà a l’exterior del mercat i es preveu repartir 2.000 racions.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram