Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 27 d’octubre dos joves, de 19 i 25 anys, acusats d’haver participat en els aldarulls posteriors al desallotjament del Banc Expropiat del passat mes de maig. Quatre dies més tard, el 31 d’octubre, es va produir una tercera detenció relacionada amb els mateixos fets.

La policia catalana acusa els dos primers detinguts de ser els presumptes autors dels delictes de lesions, atemptat a agents de l’autoritat, desordres públics i manifestació il·lícita. Segons la versió policial, els dos joves haurien colpejat amb objectes contundents a dos agents. Pel que fa al tercer detingut, es tracta d’un home de 40 anys a qui els Mossos d’Esquadra acusen de ser l’autor d’un “presumpte delicte d’ordres públics amb l’agreujant de saqueig en un establiment d’alimentació” durant la manifestació del passat 23 de maig posterior al desallotjament.

Des del Banc Expropiat denuncien que els Mossos “no especifiquen les lesions que diuen que van patir ni quins eren els objectes contundents”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram