El president de Bode presenta Esteva a la plantilla. Foto: Àngel Garreta / CEE

L’Europa ja té nou patró. El tècnic Joan Esteva, ex del Sant Andreu, de l’Atlètic Mahonès o del Constància d’Inca, entre d’altres, és l’escollit per intentar treure l’equip del pou -ocupa la 17a posició d’un total de 20 equips- on continua després de 13 jornades de lliga.

Dilluns passat el tècnic va viure el seu primer dia com a màxim responsable del primer equip escapulat amb les presentacions de rigor: a la premsa, als socis i als qui, a partir d’aquell dia, són els seus homes. El mateix dilluns va completar el seu primer entrenament per començar a preparar la seva estrena, que el calendari ha volgut que sigui en un derbi al Nou Sardenya demà passat a les 12 del migdia contra la Monta. El tècnic ha signat un contracte pel que resta de temporada, que es podria renovar en funció dels resultats i de la classificació final de l’equip.

“Volem que les persones que estiguin aquí transmetin valors i el Joan encaixa en aquest perfil, perquè va començar la seva carrera com a jugador al club”, va explicar el president Guillaume de Bode. Esteva va agrair les paraules del màxim mandatari i va dir que està “preparat i il·lusionat per assumir el repte”. L’entrenador va admetre que la situació esportiva és “incòmoda i inesperada”, però va dir que posarà fil a l’agulla “per portar l’equip on pensem que ha de ser”.

Esteva va voler fer una declaració d’intencions, assegurant que “m’agraden els equips que porten la iniciativa”, però va admetre que “en aquesta categoria t’has d’adaptar a les circumstàncies i vull que l’equip tingui personalitat i sàpiga sacrificar-se i treballar per superar-les”. Preguntat per si l’equip ha de tornar a aspirar al play-off, Esteva va admetre que “l’objectiu és ocupar posicions més capdavanteres” però es va mostrar prudent i va dir que el més urgent és “agafar una regularitat, anar partit a partit i tenir continuïtat en el joc que ens porti a aconseguir victòries”.

Finalment, el tècnic també va assegurar que és molt d’hora per parlar d’incorporacions, però que un club com l’Europa sempre ha d’estar atent a les oportunitats que pugui oferir el mercat.

VICTÒRIA DEL SÈNIOR FEMENÍ
Exhibició a Sant Joan Despí. El sènior femení va sumar tres punts diumenge passat contra el Levante Las Planas (1-3) en un matx que va començar perdent quan només s’havien jugat sis minuts. L’equip va empatar poc abans de la mitja hora de joc amb un xut des de la frontal de Carla, però el partit no es va desequilibrar fins a la recta final. Clara al 75 i Alcocer al 83 de córner directe van segellar la cinquena victòria de les d’Álvaro del Blanco, que ja són quartes.

Demà passat a les quatre de la tarda l’equip rebrà la visita d’un dels seus rivals directes, el Sant Gabriel, que ocupa la sisena posició, al Nou Sardenya.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram