Centre Cívic El Coll-La Bruguera

El Centre Cívic El Coll-La Bruguera celebra 30 anys. Foro: Ajuntament

El Centre Cívic El Coll – La Bruguera està d’enhorabona perquè enguany ha complert 30 anys de vida. Per a celebrar-ho, l’equipament ha programat un seguit d’activitats especials que ja han començat aquest setembre i s’allargaran fins al desembre.

Així doncs, aquest setembre s’ha celebrat la Minifesta dels 30 anys, que es va fer el passat 15 de setembre, i que va incloure un taller familiar de collage amb la temàtica dels 30 anys al barri del centre i una sessió d’animació infantil.

El mes de setembre acabaràamb la Festa del 30 aniversari del Centre Cívic, que es farà precisament el pròxim 30 de setembre. Hi haurà diverses activitats, com ara concerts i espectacles de dansa i jocs amb foc, i s’inaugurarà l’exposició 1992-2022, 30 anys al servei del barri, que repassarà la tasca de l’equipament durant les tres dècades.

Per a l’octubre estan previstes dues activitats: un concurs organitzat pel Casal Infantil i el ball de benvinguda del 30è aniversari. Les dues últimes activitats especials seran al novembre i al desembre. Seran dos concerts: el 18 de novembre amb la Sedeta Gospel i el 16 de desembre amb La Banda del Panda.

A més de les activitats programades per la celebració, el centre manté la seva programació d’activitats habituals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram