Sellak (esquerra) felicita Castillejo. Foto: Correbarri

El segon home més ràpid del Correbarri va ser gracienc. Només Carles Castillejo (que va reeditar la victòria de l’any passat) va córrer més que Asaraf Sellak, que diumenge passat va completar el recorregut de 10 quilòmetres en 32 minuts i 19 segons. L’atleta viladecanenc, que representava Nou Barris, ser el primer que va creuar la meta en 31 minuts i 22 segons. Nacho Cáceres, també de Nou Barris, va completar el podi individual masculí. Marc Garcia també va obtenir un bon resultat, acabant en cinquè lloc, mentre que el podi gracienc el va completar Carlos Castillo.

Pel que fa a la representació femenina, per trobar la primera corredora del districte en la classificació individual cal baixar fins a la setzena posició, on hi ha Montse Gómez, que va aconseguir millorar vuit posicions respecte del seu resultat de l’any passat. Gómez va aturar el cronòmetre en 43 minuts i 7 segons. Mar Aizcorbe i Opal Robles van ocupar els altres dos calaixos del podi pel que fa a les atletes gracienques. Anna Godoy, d’Horta-Guinardó, va ser la més ràpida en la seva categoria.

Tot i aquests bons resultats pel que fa a les categories individuals, el districte va acabar en vuitè lloc, empitjorant en tres posicions el resultat del 2015. Els 11.094 punts totals dels corredors graciencs van fer que, en el còmput general, només Ciutat Vella i Nou Barris fossin més lents.

L’edició d’enguany del Correbarri, que va aplegar més de 4.000 esportistes, va ser històrica, ja que per primer cop en la història de la prova, Sant Martí no va guanyar l’orelluda. El rival a batre l’any que ve serà Sant Andreu.