El futur de l’Heliogàbal continua sent incert després que aquesta emblemàtica sala gracienca hagués de tancar les seves portes el passat mes de maig després de diferents multes de l’Ajuntament. Tot i que encara no se sap si reobrirà de forma definitiva o no, avui l’Heliogàbal torna a obrir per acollir una nova edició del Trimestre de Poesia, que farà que la sala obri tots els divendres d’aquest octubre i del novembre i el desembre.

Així doncs, el 18è Trimestre de Poesia arrencarà avui amb el recital inaugural que protagonitzaran l’eslovena Raharani Pernarcic i el també eslovè Juš Škraban. Ambdós formen parta de la plataforma SENSEncePICNIC, que investiga les relacions entre la paraula i el cos. Recitaran els poemes en eslovè i en anglès, amb traduccions en castellà.

Durant les pròximes setmanes també passaran per l’Heliogàbal poetes com Lucas Quejido, Roger Atrofe o Sebastià Jovani. Al mes de novembre destaca el nom d’Enric Casasses, que farà tàndem amb Laia Torrents el dia 25. Al desembre, Pau Riba, que fa dotze anys va encetar aquestes trobades poètiques, serà l’encarregat de cloure el cicle, en un recital amb Mau Boada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram