L’equip va començar guanyant amb un gol d’Abel. Foto: Àngel Garreta / CEE

La recta final del partit va tornar a condemnar l’Europa. En els darrers partits els escapulats han mostrat símptomes de millora, però igual que va passar contra el Manlleu, els tres punts van volar del Nou Sardenya diumenge passat al derbi contra el Júpiter (1-1).

Tot i que els d’Albert Poch necessitaven la victòria molt més que el seu rival, la primera part va ser força ensopida i els dos equips van mostrar massa respecte l’un respecte a l’altre i gairebé totes les jugades destacades es van condensar als segons 45 minuts.

Els de la Verneda van tornar del descans més activats i Boison va haver de treballar de valent per evitar que els visitants marquessin. De mica en mica l’Europa va anar tancant el Júpiter a la seva àrea i la insistència escapulada va tenir recompensa al minut 65, amb un xut creuat d’Abel des de la frontal de l’àrea. Esperonats pel gol, els europeistes van continuar atacant sense parar, però el porter Andrés va evitar el segon amb dues grans intervencions. Tot feia pensar que l’Europa sumaria el primer triomf, però una falta servida des de l’extrem esquerre i una falta d’entesa entre Boison i la defensa va fer que la pilota caigués als peus de Julen, que la va empènyer a plaer al fons de la xarxa.

L’equip buscarà sumar la primera victòria del curs i tindrà dues oportunitats en només cinc dies. L’Europa afrontarà dues jornades consecutives lluny de casa, la primera demà a les 6 de la tarda contra el Santfeliuenc i la segona serà dimecres a les 12 del migdia contra el Castelldefels.