Nova oferta cultural a Gràcia. El districte acollirà el 18, 19 i 20 de novembre el seu primer festival de literatura, el ‘Gràcia Llegeix’, que neix de la mà dels escriptors Sebastià Bennasar i Josep Camps i la jutgessa Míriam De Rosa.

Tal com avançava la setmana passada l’Independent, el festival, que se celebrarà en diferents punts del districte, tindrà com a objectiu potenciar la lectura i l’escriptura com a eina de formació i sensibilització social.

El festival concentrarà diversos gèneres literaris i s’estructurarà a partir de dos qüestions: el discurs d’odi i discriminació cap a diferents col·lectius socials i el treball de reinserció dels presos. Per tractar aquests temes se celebrarà una taula rodona moderada pel periodista i historiador Santiago Tarín que comptarà amb la presència de diferents amb diferents personalitats.

El festival també homenatjarà escriptors graciencs que han format part de la història de les lletres catalanes, com ara Jesús Moncada, Joan Perucho, Enric Cassasses i Pompeu Fabra.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram