L’Europa ha arrencat la pretemporada amb força. Foto: Àngel Garreta

L’Europa va arrencar la pretemporada el passat diumenge 24 de juliol amb una gran victòria contra la Pobla de Mafumet per zero gols a dos. Tot i que es va notar la falta de rodatge dels dos equips, els escapulats van ser més efectius i van decidir l’enfrontament a la represa amb gosl de Varona i Cano.

El tècnic europeista Albert Poch va aprofitar el partit contra la Pobla per provar jugadors i alineacions diferents. De fet, a la mitja part Poch va canviar 10 dels 11 jugadors. Els experiments van sortir bé, amb una defensa ferma i contundent que no va deixar opcions al rival i un atac solvent.

Aquest primer partit de pretemporada ha servit com a espàrring de cara a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya Absoluta, que enfrontarà els escapulats i el Masnou diumenge dia 31 al Nou Sardenya. Aquest serà el primer partit oficial de la nova temporada contra un rival, a priori, inferior. Per intentar fer bullir l’estadi escapulat, el club ha anunciat que les entrades valdran cinc euros i seran gratuïtes per als seus socis.

PREPARANT L’HISTÒRICS
Una altra de les grans cites d’aquest estiu serà el Torneig d’Històrics del futbol català, que arrencarà el pròxim 1 d’agost al Municipal del Guinardó. L’Europa debutarà el dia 4 d’agost a les sis de la tarda contra el Martinenc, amb qui comparteix grup conjuntament amb el Cornellà.

GALLE, ESCAPULAT
L’Europa ha anunciat recentment la incorporació del davanter andalús Juan Antonio Gallego, ‘Galle’, procedent del Sant Julià de Primera divisió d’Andorra. Galle reforçarà la línia d’atac de l’Europa amb la seva experiència a diversos conjunts com el Terrassa, el Rayo B i l’Antequera.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram