Tomás Santiago, de l’àrea social del club, al sorteig de l’Històrics. Foto: CEE

L’Europa jugarà a la primera fase del 31è Torneig d’Històrics del futbol català contra el Martinenc i el Cornellà. Els vermells són, a priori, l’equip feble del grup, ja que militen a Primera catalana, mentre que el Cornellà, a Segona B, ha estat a punt d’accedir al play-off d’ascens a Segona divisió i ha protagonitzat una molt bona temporada.

En cas de superar els seus dos rivals, l’Europa accediria a les semifinals del torneig no oficial més prestigiós de la pretemporada a Catalunya. Els escapulats debutaran el 4 d’agost a les sis de la tarda contra el Martinenc, amfitrió del torneig.

Fins aleshores, l’Europa ha jugat 69 partits a l’Històrics, guanyant el títol fa sis anys i sent-ne finalista el 1985 i el 1993. Precisament el Martinenc és el club contra qui més vegades haurà jugat l’Europa en aquesta competició, un total d’11 partits. Per la seva banda, amb el Cornellà no s’han vist mai les cares a l’Històrics.

ARRIBA EL DEFENSA COCH
Pel que fa al capítol de fitxatges, l’Europa va fer oficial la setmana passada la seva última incorporació, Denis Coch, un defensa que ha militat a la Pobla de Mafument la darrera temporada. Té 26 anys i arriba a l’Europa després d’una dilatada carrera repartida entre la Pobla, l’Ascó i el filial del Nàstic, on va jugar 129 partits.

L’arribada de Coch s’afegeix a les que ja ha anunciat el club de Marín, Civil i Cano.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram