Part del mur actual anirà a terra. Foto: Línia Gràcia

El jardí de les cases de l’Encarnació obrirà el pròxim mes d’abril, segons va anunciar fa pocs dies la plataforma Salvem Alzina després d’una nova reunió amb el Districte, on se’ls va informar que quan s’acabin les obres per fer que l’espai sigui segur –l’enderroc del garatge i de bona part del mur– el jardí ja serà d’accés públic.

Actualment el Districte està treballant en el futur disseny de tot el solar després que ja fa més d’un any s’acordés amb la propietat de les cases l’expropiació per un valor de 7,4 milions d’euros. En paral·lel, però, es complirà una de les peticions de Salvem l’Alzina, que feia temps que reclamava que s’obrís el jardí.

Pel que fa a la gestió del jardí, la plataforma veïnal serà la responsable, a través de la firma d’un conveni, de les activitats socioculturals i ambientals que s’hi faran, mentre que el manteniment el farà l’Ajuntament. D’altra banda, està previst que a principis de l’any que ve comenci el procés participatiu que ha de servir per posar les bases del futur concurs públic que decidirà com serà la reforma de tot el solar.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram