La plantilla i el cos tècnic dels Lluïsos. Foto: LdG

La diferència a la classificació no es va notar i els Lluïsos van haver de suar de valent dissabte passat per guanyar a la pista del Sagrada Família Claror (52-57).

Liderats per Roger Abelló, els de l’Eixample responien a tots els intents dels graciencs per distanciar-se al marcador. Al final de la primera part, els Lluïsos només gaudien d’una renda de quatre punts (29-33), que els locals van aconseguir retallar a la meitat al final del tercer quart. Els graciencs només van anotar vuit punts en aquest període, però van tornar a afinar el punt de mira per aconseguir un parcial de 13-16 que va certificar la victòria.

Demà a les 8 de la tarda l’equip jugarà contra un dels seus rivals directes a la zona alta de la classificació, l’AB El Vendrell, que ocupa la sisena posició amb 11 victòries i 9 derrotes.