La situació del Rebost Solidari s’ha desencallat. Foto: Rebost Solidari de Gràcia

El Rebost Solidari de Gràcia va llançar un crit d’alerta fa uns dies per denunciar que passava per un moment molt complicat que podia acabar provocant que a finals de març hagués de tancar a causa de no haver cobrat dues subvencions pendents de l’Ajuntament. Finalment, tal com ha avançat l’Independent, sembla que la situació s’ha desencallat i l’entitat cobrarà una ajuda extraordinària.

L’entitat veïnal ajuda 4.000 persones al mes a cobrir les seves necessitats alimentàries, però enguany no havien cobrat la subvenció ordinària de l’any 2020, que té un import de 20.000 euros, i una d’extraordinària del projecte ALIMENTA, de 12.000 euros. Finalment, però, sembla que hi ha hagut un acord amb el consistori, després d’una reunió celebrada ahir, per cobrar aquests dos imports units en un pagament. “Seran uns dos o tres mesos complicats perquè el pagament no és immediat i necessitarem l’ajuda de la gent”, afirma a Línia Gràcia Josep Manel Alejandre, integrant del Rebost.

D’altra banda, sembla que el trasllat de l’entitat del seu actual local de Reig i Bonet a un de més gran al carrer Pau Alsina també està encarrilat. Tot i això, explica Alejandre, encara caldrà esperar uns mesos, ja que el trasllat segurament no es materialitzarà fins a finals d’any.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram