Podi del campionat internacional. Foto: GGC

La divuitena edició del Trofeu Internacional Vila de Gràcia de finals de gener va tenir un clar dominador. L’Egiba de Manresa va imposar-se a la classificació final del certamen, que va aplegar 38 esportistes catalanes, de la resta de l’estat i d’Holanda d’11 clubs diferents.

El conjunt manresà presentava una gimnasta per cadascuna de les categories del campionat –juvenil, infantil, aleví i benjamí– i es va imposar al Club Gimnàstica l’Hospitalet i al Salt Gimnàstic, segon i tercer classificats, respectivament. D’entre les del Bages va destacar Mar Pallisso, que va finalitzar en primera posició en juvenil i va pujar al podi en tots els aparells. La segona classificada de la màxima categoria del certamen, la canària Bonnie Godino, va quedar a més de sis punts de Pallisso. La representant de l’equip amfitrió, el Gràcia Gimnàstic Club, Andrea Cedeño, va ser tercera.

Pel que fa a les gracienques, també va destacar l’actuació de la juvenil Elsa Garcia, que va fer bronze a les paral·leles de juvenil, i també la d’Aida València, que va guanyar en la modalitat de barra a la categoria aleví.

Durant el trofeu també es van lliurar els premis a l’Elegància, que reconeixen les gimnastes que han efectuat les seves rutines de barra i terra amb més estil, i que van acabar en mans de Cedeño, Lou Roche i Ariadna Medina –de l’Isla Lanzarote– i Aina Puig, del CG Barcelona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram