La inauguració va reunir un gran nombre de socis. Foto: Lluïsos

Ara sí. Després de més d’un any d’obres els Lluïsos van inaugurar oficialment diumenge la seva nova seu en una jornada que es va dividir en dues cites: al matí l’estrena de l’edifici i a la tarda amb la festa del teatre.

Al llarg del matí la plaça del Nord es va omplir d’activitats, com ara partides de tennis taula i teatre per als més petits, que també es podien disfressar i fotografiar d’època en un espai instal·lat a l’entrada de la seu de l’entitat.

A les dotze del migdia, amb una expectació sense precedents, la celebració va continuar a l’escenari de la plaça amb el discurs del president de l’entitat, Oriol Hosta. Hosta es va mostrar molt emocionat per “tenir un nou edifici amb un temps rècord i sense desviació del pressupost” i va agrair la tasca de l’exregidor de CiU Jaume Ciurana, també present a l’acte, de qui va dir que és “un dels grans culpables que el nou edifici sigui una realitat”. Entre les autoritats presents també hi va ser el nou regidor del districte, Eloi Badia, i la diputada del Parlament, Muriel Casals.

Un cop acabats els parlaments la junta de l’entitat va encapçalar la visita al nou edifici, durant la qual es va destapar el mural de la pissarra dels desitjos, una gran lona que presideix el fòrum de l’entrada i que mostra desenes de fotografies dels socis lluïnt en el moment d’escriure missatges amb un desig de futur en una pissarra de guix. Al costat de la lona també s’hi va poder veure una mostra de les principals imatges de les obres fetes durant el darrer any.

A LA TARDA, TEATRE
A la tarda va arribar l’hora de la inauguració del teatre, en un acte més sobri, però igual d’emotiu, que el del matí i que es va fer abans de l’actuació de Sotacabina Teatre representant ‘El somni d’una nit d’estiu’.

A l’acte hi van assistir, entre altres personalitats, el conseller de cultura, Ferran Mascarell, i la consellera d’Educació i Cultura del Districte, Marta Duñach.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram