Eloi Badia, durant la presa de possessió. Foto: Ajuntament

Gràcia té des de dilluns nou regidor. Després de la marxa de Raimundo Viejo per incorporar-se a la llista d’En Comú Podem de cara a les eleccions del 20D, el nou regidor del districte és Eloi Badia, que fins ara era el cap de gabinet del Primer Tinent d’Alcalde de Treball, Economia i Planificació Estratègica, Gerardo Pisarello, un càrrec que ara ocuparà l’ex Comissionat de Comerç, Miquel Ortega. Vila també ha assumit la regidoria de Presidència i Territori.

El mateix dia de la presa de possessió del càrrec, Badia, que va ocupar el número 12 a la llista de Barcelona en Comú en les passades eleccions municipals, va mostrar la seva satisfacció per entomar aquest nou repte. “Poder participar i donar veu al somni que milers de ciutadans vam esbossar el passat 26 de juny és un regal de la vida”, va assegurar a través del seu perfil de Twitter.

ENGINYER INDUSTRIAL
Badia, nascut el 1983 a Barcelona, és enginyer industrial i ha participat en projectes de cooperació a l’Equador, l’Argentina, l’Índia i el Paraguai per garantir l’accés universal a l’aigua i l’energia, entre d’altres. També ha estat responsable de la Campanya d´Aigua de la Federació espanyola d´Enginyeria Sense Fronteres i forma part de la Plataforma Aigua és Vida, la Xarxa per la Sobirania Energètica i l’Aliança contra la Pobresa Energètica, des d’on ha impulsat un canvi de model en la gestió dels béns comuns.

Badia es va estrenar abans-d’ahir en el càrrec durant el consell de barri del Camp d’en Grassot.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram