Una imatge de l’Europa-Rubí de l’any passat. Foto: Àngel Garreta/CEE

Finalment Europa i Rubí jugaran demà a les set de la tarda la sisena jornada de Tercera divisió, i no diumenge, a causa de les eleccions. Els homes d’Albert Poch intentaran seguir amb la bona ratxa i derrotar el Rubí per tal d’apropar-se a les places que donen accés al play-off d’ascens. I és que, ara per ara, l’Europa és novè amb set punts, després d’haver protagonitzat un inici de lliga més aviat fluix.

Amb tot, la setmana passada els graciencs van golejar a domicili el Manlleu per un gol a quatre, un partit que va tenir com a protagonista el davanter escapulat Poves, que amb dos gols –un d’ells de xilena– va sentenciar les opcions del Manlleu. Després del partit, Poch va quedar “satisfet” amb la imatge de l’equip i va mostrar-se optimista amb la línia de treball de l’equip.

El rival de demà, el Rubí, és tretzè amb cinc punts i ve de guanyar el Prat per dos gols a un la jornada passada. En cas de guanyar, l’Europa sumaria 10 punts i de ben segur ascendiria places a la classificació fins a apropar-se a les primeres places.

Demà al partit contra el Rubí l’Europa donarà un euro per cada entrada venuda al projecte solidari d’Aldees Infantils. Aquesta campanya s’emmarca en el Charity Day, una inciativa del club gracienc que es durà a terme al Nou Sardenya durant el matí i que oferirà torneigs de futbol, classes magistrals de ball, animació infantil i fins i tot un curs d’iniciació al taekwondo.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram