L’Escola Patufet està situada al carrer Encarnació. Foto: Google Maps

Finalment l’Escola Patufet i el seu projecte educatiu tiraran endavant. Això serà possible després que els membres del centre educatiu hagin decidit constituir-se en una cooperativa de treball.

A principis de juny els propietaris de l’escola van anunciar-ne el tancament, tot i que més tard Ensenyament el va denegar perquè un cop es tanca el període d’inscripció les escoles no poden tancar.

Ara l’AMPA de l’escola ha confirmat en un comunicat que “ja són 205 els alumnes que han confirmat de cara al curs vinent i que, per tant, la viabilitat de la cooperativa estaria totalment garantida”.

Des de l’AMPA expliquen en un altre comunicat que s’ha apostat per aquesta opció perquè “és la més democràtica per tirar endavant el projecte educatiu i el seu esperit assembleari és el que encaixa més clarament amb la filosofia Patufet”. En el mateix comunicat que “les famílies no han d’aportar més que les quotes establertes pel funcionament de l’escola com fins ara” i que el dia a dia del centre “serà el mateix que ha estat sempre”.

Per últim, recorden que des d’Ensenyament consideren que la transformació en cooperativa és una “bona opció” i afegeixen que l’inici del curs es farà amb “total normalitat”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram