Sovint, la visió que tenen del dia a dia de la nostra ciutat és, a ulls dels càrrecs polítics, esbiaixada. Ni més real ni menys, simplement és diferent.

Ara l’Ajuntament de Barcelona ha impulsat el Document Base que servirà, en uns quants mesos, per definir el Programa d’Actuació Municipal i, per tant, traçar les principals línies de treball. Aquest pla s’estudiarà i redactarà a partir de les propostes veïnals que rebi el consistori.

Es d’agrair que en moments complicats, on la grandesa econòmica s’ha hagut de deixar de banda, i els polítics han de fer mans i mànigues per sortir-se’n, es contempli l’opinió dels ciutadans a l’hora de prendre decisions que els afectin.

En definitiva es una acció de gorvern, sí; però d’un govern personal i proper, d’un Ajuntament que vol retornar la confiança que ha rebut dels barcelonins. D’un consistori que es preocupa pel què preocupa.

No sempre es té el valor de preguntar què cal a una ciutat per por a les demandes. Per tant com a barcelonins hem d’aprofitar l’ocasió per dir què volem i com ho volem; almenys perquè es tingui en compte. Si entre els polítics i els ciutadans fem pinya, tot serà més senzill.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram