Manuel Reyes

L’endemà que el PSOE perdés les eleccions a Castella i Lleó, la policia va detenir 11 persones investigades per diferents delictes de presumpta contractació irregular, prevaricació, malversació i frau tant a l’Ajuntament de Cornellà com al Consell Esportiu del Baix Llobregat. Polítics i tècnics que ja estan en llibertat, però encausats en el sumari que el jutge ha determinat secret.

Aquests escorcolls i investigats se sumen als de l’Ajuntament de l’Hospitalet, on la mateixa alcaldessa i presidenta de la Diputació de Barcelona també està sent investigada.

Resulta molt curiós que el PSC no doni la cara davant d’aquests fets, quan ells van ser molt executius i agosarats amb el govern de Badalona quan estava en mans del popular Albiol, que ni tan sols va ser investigat ni acusat. Una doble vara de mesurar. Ells demanen presumpció d’innocència, però per a la resta res de res.

El PSC demana presumpció d’innocència a Cornellà i l’Hospitalet, però a Badalona va ser molt executiu amb Albiol

Volem transparència ara i sempre. Que no hi hagi cap ombra de sospita. De fet, un dels motius pels quals és necessari un canvi en aquests municipis és pel fet que el PSC fa més de quatre dècades que hi governa. Ja hem vist anteriorment què va passar en municipis com Santa Coloma de Gramenet o Sabadell, on els respectius alcaldes socialistes van acabar condemnats.

Per higiene i necessitat democràtica, aviat tindrem una oportunitat perquè els aires de renovació bufin amb força a tota l’àrea metropolitana de Barcelona.

És per això que estem treballant per construir una alternativa a aquests governs. Una alternativa que posi en relleu quins són els veritables problemes que tenen els veïns dels nostres municipis. Que treballi per millorar la qualitat de vida. Que governi per a tots. Aquest partit és el Partit Popular, i amb tu volem construir aquest canvi tan necessari perquè els ajuntaments tornin a estar al servei de les persones.

Manuel Reyes, exalcalde de Castelldefels, exdiputat al Parlament i president del PP a la demarcació de Barcelona

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram