Amb l’arribada dels mesos d’estiu, els carrers de la ciutat s’omplen de ciutadans i visitants que aprofiten les bones temperatures per passejar i fer vida a l’exterior. En aquest sentit, des del passat 31 de maig i fins al pròxim 28 de setembre, l’Ajuntament activa l’Operació Estiu 2014, un dispositiu múltiple que té l’objectiu de fer compatible aquest ús intensiu de la via pública amb el necessari descans de tots els veïns, garantint la convivència, la seguretat i la mobilitat.

El dispositiu estival preveu un esforç coordinat de tots els serveis municipals, amb especial atenció a la zona litoral, que durant els mesos de bon temps viu una ebullició d’activitat.

PATRULLES A PEU DE CARRER

Durant l’estiu, els agents de la Guàrdia Urbana realitzaran patrulles uniformades i de paisà i s’incrementaran els contactes amb veïns i entitats per tal d’anticipar-se a possibles problemàtiques emergents. A més, per tercer any consecutiu, la Guàrdia Urbana desplega el Grup de Platges, un operatiu que actua per prevenir tots aquells fenòmens que es produeixen a les zones litorals.

S’INCREMENTA LA NETEJA

Durant l’Operació Estiu d’enguany també es reforçarà un 7% el servei de neteja diària, prioritzant les zones turístiques de la ciutat i de més ús. En concret, hi haurà 19 equips de treball amb 37 operaris, a més de dos equips durant el matí i la tarda per al buidat de papereres. Tot perquè aquest estiu tothom pugui gaudir del bon temps i la companyia dels amics a la ciutat.