Trias ronda Sant Antoni

Trias, en un moment de la visita a la ronda Sant Antoni. Foto cedida

La reforma de la ronda de Sant Antoni no deixa ningú indiferent i fa temps que s’ha convertit en tot un serial polític. Qui acaba de visitar la zona per també dir-hi la seva és el candidat de Junts a l’alcaldia, Xavier Trias, que s’ha mostrat molt crític amb el darrer projecte de reforma presentat pel consistori i que, de fet, també genera divisió entre comuns i socialistes.

“És un projecte que arracona el projecte del 2018 que tenia el suport de tots els grups polítics, comerços i veïns”, afirma Trias en declaracions a Línia Eixample. Sobre el disseny que va presentar fa poc la tinent d’alcalde d’Urbanisme, Janet Sanz, Trias afirma que “no solucionarà cap dels problemes de la ronda, ni de convivència, ni de transport públic ni de càrrega i descàrrega”.

Visita als comerciants

Durant la seva visita a Sant Antoni, Trias s’ha reunit amb els comerciants. Segons el líder de Junts, el sector pateix els “greus problemes de manteniment, de neteja a les superilles i d’inseguretat”. “Sant Antoni és molt ric comercialment, però massa cops es veu esquitxat per les desavinences de Colau i Collboni i les seves polítiques de comerç i de ciutat”, conclou l’exalcalde.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram