ronda sant antoni

La Plataforma pro Pacificació de la Ronda Sant Antoni reclama que es compleixi amb el projecte aprovat. Foto: Arxiu

La seixantena d’entitats que formen la Plataforma pro Pacificació de la Ronda Sant Antoni han explicat en una roda de premsa que estan “molt preocupades” després de saber que el nou equip municipal de la regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament vol fer modificacions al projecte de remodelació de la ronda que ja està “consensuat, licitat, adjudicat i amb data d’inici de les obres”.

És per aquest motiu que la plataforma ha insistit en diversos punts que ja defensa. D’una banda, que la ronda “és un espai per a vianants i un punt d’estada i de trobada veïnal” que comparteixen amb el Raval. També s’han reafirmat en la defensa del projecte de remodelació que es va consensuar en el procés participatiu. En aquest sentit, expliquen que el projecte “ja incorpora la càrrega i descàrrega, els punts on van els contenidors de brossa i que no incorpora carril específic per a bicicletes”.

D’altra banda, la Plataforma pro Pacificació de la Ronda Sant Antoni ha explicat que diverses entitats que la formen han mantingut reunions amb diferents àrees de l’Ajuntament durant tot el procés de reforma i rehabilitació del Mercat de Sant Antoni, que ja “incorporava el futur de la ronda un cop desmuntat el mercat provisional”.

Amb tot, la plataforma ha acabat dient que no entendria que el projecte de remodelació “pugui ser ‘a posteriori’ objecte de modificacions”. És per això que diuen no entendre que la responsable d’Urbanisme del consistori, Laia Bonet, no els hagi respost a les dues propostes de reunió que la plataforma li ha traslladat.