La Guàrdia Urbana va detenir la setmana passsada a sis persones per delictes d’estafa i furt en tres intervencions que es van dur a terme entre els districtes de l’Eixample i Ciutat Vella.

UN MALETÍ DE 600.000 EUROS

Sobre les 18h del passat dijous a l’alçada del carrer Casp, al districte de l’Eixample, agents de la Guàrdia Urbana que estaven realitzant servei uniformat de control de trànsit, van ser requerits per uns ciutadans que els van avisar que en una parada d’autobús havien robat la maleta que contenia joies per valor de 600.000 euros.

La patrulla es va dirigir al lloc dels fets on van trobar diverses persones que estaven retenint a un individu que segons diversos testimonis era l’autor del robatori. Els agents van procedir a la detenció d’aquesta persona per un presumpte delicte de furt.

DELICTE D’ESTAFA

En la segona intervenció, dos agents de la comissaria de Ciutat Vella, fora de servei, van observar un comportament estrany per part dels ocupants d’un turisme. Els agents van iniciar el seguiment del turisme i van observar com a l’Avinguda del Paral·lel el vehicle es va aturar i van baixar tres dels quatre ocupants del cotxe. Al cap de pocs minuts, els agents van veure com una d’aquestes persones va abordar a una turista i la va intentar convèncer perquè li canviés diversos bitllets de 200 euros falsos per bitllets més petits.

Els agents van aconseguir detenir aquestes persones acusades d’un delicte d’estafa i apropiació indeguda ja que també disposaven de joies, diners reals, una targeta visa or i una llibreta que no pertenyien a cap dels individus detinguts.

RECUPERACIÓ DE JOIES

La tercera de les intervencions es va produir al Passeig Joan de Borbó, quan agents de la Guàrdia Urbana actuant de paisà van sentir els crits d’auxili d’una turista que acabava de ser víctima d’un furt. El presumpte autor fugia en una bicicleta amb la bossa robada.

Els agents van barrar-li el pas i la turista va poder recuperar íntegrament la bossa i tot el seu contingut, conformat per joies i diners valorats en prop de 7.000 euros.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram