El túnel en sentit Besòs s’acabarà aviat. Foto: Twitter (@barcelonauta85)

L’estrena del túnel de Glòries en sentit Besòs estava prevista per a finals d’aquest mes de setembre, tal com havia previst l’Ajuntament, tot i que no s’havia donat cap data oficial. Finalment, però, tal com ha pogut saber Línia Eixample, l’obertura s’endarrerirà uns dies i tindrà lloc al voltant del 10 d’octubre. Caldrà esperar, encara, gairebé un mes.

Tot i aquest retard, passant per la zona es fa evident que les obres ja estan a la recta final. Des de principis de mes ja es pot veure a l’entrada de la boca del túnel el pòrtic lluminós que serveix per indicar la velocitat i donar alguna informació més. El túnel tindrà dos carrils per al trànsit privat i un per al públic.

Pel que fa a l’altre tub del túnel, el que servirà per entrar a la ciutat, està previst que estigui a punt al novembre. Cal recordar que aquesta és una de les obres més importants feta a la ciutat durant els últims anys. Va arrencar el 2013 i ha patit dues grans interrupcions, una pel trencament del contracte amb les constructores i l’altra per la pandèmia. Malauradament, aquestes obres van deixar el passat mes de juliol una taca negra quan va morir un operari que hi treballava.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram