La cultura popular, clau en la Festa Major del barri. Foto: Ajuntament

Sant Antoni es va acomiadar de la seva Festa Major diumenge passat amb un somriure d’orella a orella. El correfoc a càrrec dels Diables de Sant Antoni va ser el colofó d’una celebració que aquest 2023, després de tres anys, ha tornat a ser rodona.

“Hi ha hagut molta gent al carrer aquests dies, tots els actes han tingut bona participació”, valora, satisfet, el president de l’Associació Veïnal del barri, Pep Sala. Malgrat el fred, els veïns han demostrat que tenien ganes de recuperar la festa tal com la coneixien abans de la pandèmia. En aquest sentit, Sala recorda que l’any passat encara hi va haver limitacions, perquè la variant òmicron va obligar a suspendre les activitats nocturnes. Però això ja és història.

Els Tres Tombs, els correfocs o la Cursa Sant Antoni han estat algunes de les cites més concorregudes de l’edició d’enguany, però Sala en destaca també les havaneres –“més plenes que mai”, diu– o el concurs de paelles, entre moltes altres. De fet, assegura que fins i tot els actes de petit format han superat expectatives.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram