Imatge del pregó del dissabte 14 de gener. Foto: Twitter (@JoaquimAsensio)

Des del passat dia 13 i fins al pròxim 22 de gener el barri de Sant Antoni celebra una nova edició de la seva Festa Major.

Un any més el programa incorpora una gran quantitat d’actes pensats per a tots els públics. Un dels primers actes més destacats va ser la cercavila d’inici de la Festa Major del dissabte 14, que va tenir com a protagonistes Pep Callau i els Pepsicolen i els diables, trabucaires, capgrossos i bastoners.

El mateix dissabte va tenir lloc un altre dels actes més destacats, l’itinerari històric, organitzat per la Casa Golferichs, per entendre les transformacions que ha viscut el barri al llarg de la història i conèixer les seves peculiaritats. El dissabte 21 es repetirà l’activitat. Per aquest mateix dia també hi ha prevista la celebració de la Fira de Cervesa Artesana, que se celebrarà al carrer Urgell, entre Floridablanca i Tamarit. Un cop fet el tast de cervesa, els que tinguin ganes de ballar podran anar al Ball de Festa Major, que es farà a l’envelat de l’avinguda Mistral.

FESTA REIVINDICATIVA
La plataforma Fem Sant Antoni va voler imprimir el dissabte 14 caràcter reivindicatiu a la Festa Major amb l’organització d’un acte de protesta contra l’especulació urbanística i el turisme massiu. L’acte va consistir en un joc, el BCNopoly -versió barcelonina del Monopoly-, on els participants, en lloc de comprar immobles, els podien ‘alliberar’ i posar-los a disposició dels veïns.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram