superilla de Sant Antoni

La superilla de Sant Antoni s’acabarà durant el mandat. Foto: Ajuntament

La superilla de Sant Antoni continuarà, de moment, sense acabar-se en la part baixa del barri, on encara hi ha urbanisme tàctic. Tot i que el regidor del districte, Jordi Valls, va afirmar al novembre que consolidar la superilla és una de les prioritats del consistori, a hores d’ara el projecte continua aturat.

Tot i això, els veïns i comerciants insisteixen a demanar que passar de l’urbanisme tàctic a la plataforma única a la part baixa de Sant Antoni és un dels projectes que s’han de complir durant el mandat. Des del Districte confirmen que no hi ha cap novetat al respecte i que el projecte continua en fase prèvia a l’espera de l’aprovació dels pressupostos.

Per la seva banda, el president de Sant Antoni Comerç, Jordi Arias, confia que, tot i estar aturat, el projecte per completar la superilla s’acabi fent. “Segons les darreres converses que hem tingut, creiem que sí que l’acabaran”, explica. Tot i això, Arias també diu que la superilla de la part sud del barri “està molt deteriorada”.

Finalment, el president de l’Associació de Veïns de Sant Antoni, Pep Sala, confia en el “compromís” mostrat per Vall per tal que s’acabi executant el projecte. D’altra banda, Sala reconeix que s’han reduït les queixes per les molèsties de les persones sense llar i addictes i la neteja, però que el problema continua existint, tal com també deia Arias. “Encara hi ha molta gent a la part baixa de la superilla, però també al carrer Sepúlveda i l’avinguda Mistral. És un problema social que la pacificació tampoc solucionarà”, acaba dient.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram