La catifa vermella presidirà el proper dia 19 el carrer Urgell. I és que l’associació de comerciants de Sant Antoni acollirà la Passarel·la de Moda. Un total de 17 botigues associades mostraran les seves noves col·leccions. A més de la desfilada que tindrà lloc a partir de les 20.30h, els veïns del barri i barcelonins en general podran gaudir aquesta temporada de rebaixes en la moda. Des de l’associació es regalarà a tot el públic assistent un val descompte per utilitzar en els establiments participants.

S’APROPA EL NADAL

Amb l’arribada de les festes nadalenques la ciutat s’omple, més enllà de llums i colors, també de solidaritat. L’eix Sant Antoni no es queda enrere en aquest aspecte i per aquest motiu, i per tercer any consecutiu el president de l’eix, Vicens Gasca, explica a Línia Eixample, que repetiran l’Escudella Solidària: “Oferirem un plat de sopa a canvi d’un producte alimentari”. D’aquesta manera des de l’eix comercial es recollirà menjar que posteriorment repartiran entre els veïns més necessitats del barri. L’any passat se’n van repartir uns mil plats.

TENIR EN COMPTE EL CLIENT

Un estudi sobre els costums de compra dels barcelonins, realitzat per l’Ajuntament, conclou que la tendència dels ciutadans és decanta cap al comerç de proximitat. En aquest sentit Gasca, també president de la Fundació Barcelona Comerç, assegura que “cal tornar l’agraïment als veïns que confien en els comerços del barri”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram