El nou cicle de la Casa Elizalde Jazz&Groove va arrencar divendres passat amb un concert de Rocío Faks i la seva banda Among Blue que va omplir aquest centre cívic del carrer València.

Faks, cantant i compositora argentina que fa més de 10 anys que viu a Barcelona, s’ha unit, en un dels diversos projectes que té entre mans, amb els Among Blue per formar una banda que ha unit els seus diferents orígens musicals i que aposta per un estil que oscil·la entre el jazz i l’ indie folk, amb temes originals i homenatges a clàssics com James Taylor, Bob Dylan, Paul Simon i Joni Mitchel.

TRES CONCERTS MÉS
El cicle Jazz&Groove aposta per programar artistes emergents que de ben segur se’n sentirà a parlar en els pròxims anys. El 27 de febrer arribarà el torn de la peruana Saphie Wells i la seva banda, que oferiran un concert amb versions de cançons de Billie Holiday, Sarah Vaughan, Bob Dylan i Jack Johnson, entre d’altres. El tercer concert serà el que oferirà el 6 de març la cantant Leila, l’últim de la seva gira Influences. Amb un sol disc, Leila s’ha posicionat com una de les veus del neo-soul i l’R&B. El cicle acabarà el 20 de març amb l’actuació de Clàudia Bardagí, que presentarà les seves composicions pròpies creades des del piano i amb una magnífica veu.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram