Revolta escolar Ajuntament

Membres de la Revolta a la reunió a l’Ajuntament. Foto: X (@jaumecollboni)

Membres de la Revolta Escolar es van reunir dijous passat a l’Ajuntament amb l’alcalde Jaume Collboni només sis dies més tard que les associacions familiars fessin nous talls de carrers per protestar contra la poca seguretat dels entorns escolars i demanar millores. Els representants de les famílies van traslladar les preocupacions sobre la seguretat i la salut dels infants als entorns escolars.

L’entitat ha celebrat la voluntat de l’Ajuntament de continuar amb el programa Protegim les escoles, que implica la pacificació i millores de més entorns escolars de cara al pròxim curs escolar, tot i que enguany no n’hagin fet cap. Una “bona notícia” que des de la plataforma matisen demanant “concrecions, la calendarització de les noves actuacions i partides pressupostàries dignes per a fer-ho possible”. Una altra de les notícies de la reunió és que les dues parts van acordar reunir-se a l’inici del pròxim curs, moment en què la Revolta voldrà retre comptes de les promeses del consistori.

Finalment, tot i valorar la “bona voluntat” de l’executiu, la Revolta afirma que ha notat “una falta de sensibilitat respecte a l’impacte en la salut de la mala qualitat de l’aire i la necessitat de millorar la conscienciació”.

A la trobada també hi van ser la primera tinenta d’Alcaldia d’Urbanisme, Laia Bonet; el regidor d’Educació, Lluís Rabell, i l’Arquitecte en cap del consistori, Maria Buhigas. El motiu, que l’agrupació d’AFA (Associacions de Famílies d’Alumnes), de la qual formen part la de l’Escola Joan Miró, Escola Diputació, l’Escola Entença i l’Escola Xirinacs.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram