Jardins dels Tres Tombs

Jardins dels Tres Tombs. Foto: Ajuntament

La presència de rates als jardins dels Tres Tombs ha fet que l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) els hagués de tancar durant tot un dia.

L’alerta, segons va explicar betevé, la van donar diverses famílies de l’Escola Bressol els Tres Tombs i l’ASPB va decidir intervenir el clavegueram per eliminar els animals abans d’haver d’actuar a la superfície.

Les actuacions es van fer el passat dia 13 de febrer i segons va fer saber l’escola “des del Servei de Vigilància i Control de Plagues Urbanes van inspeccionar el parc en la seva totalitat” i van arribar a la conclusió que calia tancar la zona de jocs infantils, en localitzar-se “un cau sota l’estructura del castell“.

Durant un dia sencer l’ASPB, el Servei de Vigilància, Parcs i Jardins i Barcelona Cicle de l’Aigua, es van coordinar per activar el pla d’eliminació de rates.

El parc fa un any que es va estrenar després d’obres de millora i ja s’havia hagut de tancar l’estiu de 2022 per la presència de rates. L’ASPB recorda que se’ls pot alertar trucant al 010.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram