xerrada

Presentació de les xerrades gastronòmiques al bar IZA. Foto: Coreixample

El bar IZA va acollir dijous passat a la tarda la presentació del cicle de xerrades ‘Punt de trobada: confluència entre la gastronomia, l’art i la cultura’. Unes xerrades que volen generar un espai lúdic on es pugui debatre i intercanviar coneixements sobre les tres qüestions que tractaran els cicles. La iniciativa la impulsen el mateix bar, La Conservera BCN, Garum GastroExperiències i Coopdefoc.

Així doncs, el bar IZA va ser l’amfitrió de la presentació que ja va comptar amb els primers conferenciants que van avançar sobre què versaran les seves presentacions que es faran el pròxim 7 d’octubre i els primers dijous de cada mes.

Carlos Melilla, catedràtic de pintura, parlarà de Leonardo da Vinci i la gastronomia. Francisco Martínez, editor i escriptor, presentarà el seu llibre titulat ‘Gastrosofia sobre la relació entre la filosofia i la gastronomia’. I la tercera xerrada del primer dia del cicle la farà César Martínez, organitzador de l’esdeveniment i llicenciat en Belles Arts i Gastronomia, que parlarà del vessant estètic de les conserves i la seva empremta a Catalunya.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram