Les obres de la superilla al carrer Girona, aquest divendres. Foto: Línia Eixample

Les obres de la superilla de l’Eixample avancen al ritme previst i aquesta setmana ja han començat a entrar en la segona fase. Això vol dir, en el cas del carrer Consell de Cent, que les obres passen de la banda mar a la banda muntanya. De la mateixa manera, a Girona, Comte Borrell i Rocafort, ho fan de la banda Llobregat a la banda Besòs. A finals de gener, aquest canvi de vorera ja s’haurà fet en els 35 trams en obres.

La previsió és que els quatre primers eixos verds de la futura superilla de l’Eixample estiguin enllestits a finals d’abril (és a dir, amb prou feines un mes abans de les eleccions municipals).

Ja s’hi pot passejar

En alguns àmbits, els vianants ja poden passejar per la superilla. Per tant, ja s’ha estrenat el nou terra, on l’asfalt ha estat substituït per granit i panot, els materials que caracteritzaran aquests eixos verds. Tot i que encara falta col·locar-hi la vegetació, ja s’hi poden veure els escocells on aniran els arbres, que seran més amples. Concretament, passaran d’un metre quadrat a quatre.