Passatge de Pla Escola de la Concepció

El passatge del Pla, on s’ubica l’Escola de la Concepció. Foto: Arxiu

Un alumne d’infantil de l’Escola de la Concepció, a la Dreta de l’Eixample, ha hagut de ser traslladat a l’hospital després d’haver-se punxat amb una xeringa al costat del centre.

L’incident va succeir aquest dimecres a la tarda. El nen, després de sortir de classe, va ficar la mà en una jardinera on algú havia llançat una agulla. La presidenta de l’AFA de l’escola, Ester Segarra, ha denunciat públicament els fets i ha reclamat una resposta urgent a l’Ajuntament. Les famílies s’han adreçat també a l’Agència de Salut Pública, per a intentar trobar una solució el més ràpid possible.

Un problema que ve de lluny

Les famílies del centre fa temps que alerten dels mals usos que hi ha als passatges que envolten l’escola als vespres, provocant que de dia hi hagi restes de brutícia i males olors. Segons ha indicat Segarra, el nen va ser atès al CAP i a l’Hospital de Sant Pau, on se li va fer un anàlisi de sang d’urgència. L’infant s’haurà de sotmetre a controls en els pròxims mesos per a garantir que no hagi estat exposat a cap malaltia.

Aquest incident és “la gota que ha fet vessar el vas”, assegura Segarra. Des de l’AFA recorden que la problemàtica s’ha comunicat al Districte de l’Eixample en reiterades ocasions durant els darrers anys. L’accés a l’Escola de la Concepció, ubicada al costat del mercat homònim, se sitúa en un passatge on és habitual l’acumulació de bruticia i soroll durant les nits.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram