Roba esportiva i de bany, sabateria, joieria, alta pelleteria o roba ètnica desfilaran el proper 31 de maig a partir de les 20.30h sobre la passarel·la que els comerciants de la Sagrada Família ubicaran al carrer Provença, entre Castillejos i Padilla.

En aquesta quarta edició “tindrem dames d’Honor de Miss Espanya, tops internacionals i rostres coneguts d’anuncis de televisió”. El coreògraf Alejandro Sánchez recalca a Línia Eixample que les models seran “exclusivament professionals”.

Tot i que sobre la passarel·la només hi caminaran els i les models, tota la roba que llueixin la podran trobar els veïns a les botigues del barri. Sánchez explica que “cada botiga presenta dotze conjunts” i és que la passarel·la “és la millor manera de presentar els productes que tenen a la seva botiga ja que amb l’aparador no ho poden ensenyar tot”.

A part d’una trobada on destacaran les últimes tendències per sobre de tot, el coreògraf assegura que hi haurà tot tipus de sorpreses. “No serà una passarel·la avorrida, serà tot un espectacle de moda, llum i molt color”, apunta Sánchez, qui afegeix que “també hi participaran botigues de la Sagrada Família que ningú podria ni imaginar que hi serien”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram