Un render que mostra com serà la futura Model. Foto: Ajuntament

L’exposició La Model es transforma s’ha instal·lat al pati de l’entrada del recinte de l’antiga presó perquè tots els veïns puguin veure com serà el futur d’aquest espai.

Així, la nova mostra permanent explica que la Model es convertirà en un “gran pol d’equipaments i habitatge social”, tal com s’hi refereixen des de l’Ajuntament. En concret, el recinte tindrà set equipaments nous i 121 pisos. Tot plegat estarà envoltat d’un gran parc que ha d’esdevenir el nou pulmó verd de l’Esquerra de l’Eixample. A més, també es mantindrà viva la memòria històrica de l’antiga presó, que va estar en funcionament durant 113 anys.

L’exposició sobre la futura transformació de la Model està dividida en quatre eixos: habitatge, equipaments, espai públic i sostenibilitat, i patrimoni i memòria. Es pot visitar de deu del matí a vuit del vespre de dilluns a dissabte, i fins a les dues del migdia els diumenges. S’hi accedeix per l’entrada del número 155 del carrer Entença i compta amb uns tendals i unes grans banderoles instal·lades al pati.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram