Més de mil persones van assistir a la Passarel·la de Moda que va organitzar l’Eix Comercial Cor Eixample. Enguany més d’onze establiments adherits a l’associació van vestir als models per tal de mostrar al públic les tendències en roba i complements per aquesta tardor i hivern.

Carme Izquierdo, presidenta de l’Eix, assegura a Línia Eixample que la desfilada de moda del Cor “és de les més exitoses”. En aquest sentit argumenta que “la situació, propera a Passeig de Gràcia, ens és favorable perquè també vénen molts turistes”.

LLUMS DE NADAL

L’Eix s’il·luminarà durant aquestes festes. I és que per primera vegada els carrers encendran llums de Nadal. Colors que donaran caliu al ja tradicional Nadal Solidari, un seguit d’activitats perquè tothom del Districte pugui gaudir d’alegria durant les festes.

Per una banda els comerços de l’associació faran recapte d’aliments que donaran a les parròquies de l’Eixample perquè reparteixin entre els més necessitats. Per altra banda, els nens que vagin a entregar la carta a Ses Majestats els Reis d’Orient a la carpa de l’Eix, podran dur una joguina al patge. Ell, serà l’encarregat de fer-les arribar a les parròquies perquè tots els infants del Districte tinguin un regal.

Durant aquests dies la feina s’acumula pels pares i mares que han d’organitzar totes les festes. Per aquest motiu els dies 24, 27, 28 i 31 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener els comerços de l’associació oferiran, per una compra, tiquets bescanviables per dues hores de ludoteca. “Mentre els nens i nenes realitzen tallers i activitats, els més grans podran realitzar totes les gestions per fer crèixer la il·lusió”, diu Izquierdo

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram