Un acord en el Ple municipal d’Economia permetrà a la Generalitat poder vendre la modernista casa Burés.

CiU i PSC han arribat a un acord pel qual cediran a la Generalitat l’autorització necessària per vendre l’esmentat edifici modernista si abans paga els 19 milions al consistori barceloní. I és que el govern encara deu a l’Ajuntament 19 dels 26 milions pels quals va comprar la casa Burés.

Aquesta proposta ha rebut la total oposició d’ICV-EUiA, l’abstenció d’UpB i la reserva del vot del Partit Popular. Tot i la llum verda que ha resultat dels vots a favor de convergents i socialistes, l’aprovació definitiva es farà en un ple municipal.

Segons la segona tinent d’alcaldia i responsable d’Economia a l’Ajuntament, Sònia Recasens, “cal desencallar” el futur de la casa modernista principalment pel seu deteriorament i el deute que acumula.

MÉS ACORDS

L’acord de CiU i PSC, al que també hi han participat veïns de la dreta de l’Eixample suposa també la compra per part de l’Ajuntament d’un edifici al carrer Ausias March que destinarà a equipaments. I és que l’Eixample ha estat, històricament, un dels districtes amb menys equipaments.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram