El passeig de Sant Joan porta set mesos d’obres. Arxiu

Els bars del passeig de Sant Joan podran mantenir la seva terrassa com fins ara, malgrat la reforma del carrer. Així ho ha fet saber el Districte de l’Eixample als propietaris dels establiments i a l’entitat veïnal Eixample Sostenible, que s’havien queixat davant la decisió de l’Ajuntament d’eliminar les terrasses del bell mig del passeig per traslladar-les als xamfrans.

Tant l’associació com els restauradors van denunciar que aquesta decisió havia estat presa unilateralment per l’equip de govern, ja que durant el procés participatiu no s’havia plantejat cap mesura d’aquest tipus. La pressió per part d’Eixample Sostenible, que durant aquests dies ha omplert el barri d’octavetes en contra de la prohibició de les terrasses, ha acabat quallant i l’equip de govern del Districte ha fet marxa enrera en la seva decisió. D’aquesta manera, els bars podran tenir la seva terrassa davant de l’establiment, com fins ara, i no s’hauran de traslladar diversos metres, com plantejava l’opció municipal.

SET MESOS D’OBRES

La reforma del passeig de Sant Joan va començar al maig, després d’un elaborat procés participatiu, engegat per la llavors regidora de l’Eixample, Assumpta Escarp. L’objectiu és ampliar les voreres per donar més espai al vianant. Està previst que les obres acabin aquesta primavera.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram