La 18a edició del concurs de Truites de Mercats de Barcelona va entregar els premis a les truites més maques i saboroses de tota la ciutat al Mercat de la Concepció.

Mariano Serrano, del Bar Manolo del mateix mercat, va endur-se el premi de la categoria Què bona amb una truita de patates i ceba. En la categoria Què maca va ser premiada la truita calçotada amb rovellons, calçots i carn a la brasa de Joaquim Assó, de la parada de conserves de la Concepció. Pel que fa al guardó Què original, Montse Abril de les Xarcuteries Filó va aconseguir la victòria amb una truita de botifarra. El jurat del certamen va decidir sobre els guardons durant el passat dijous gras carnavalesc.

Però el concurs no va quedar només relegat al món físic, ja que també es va fer extensiu a la xarxa via Facebook. Aquí es va premiar la truita més divertida, aconseguida per Gemma Valls, que va presentar una truita de botifarra d’ou, cansalada, mongetes del ganxet i alls tendres.

El concurs de truites es fa cada any en un mercat diferent i és una de les activitats del Carnaval amb més participació d’entre les organitzades per Mercats de Barcelona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram