Durant la celebració de Firantoni. Foto: L’Espai Texà

Els botiguers dels carrers de Sant Antoni, juntament amb el Mercat d’Alimentació, dels Encants i del Dominical del Llibre, van mostrar el passat 15 de juny l’oferta comercial i de restauració del barri amb la celebració de Firantoni.

“Va ser la primera vegada que ho vam fer i ha estat un èxit total. Ho va ser per dos motius: perquè el 100% dels llocs que es van posar al carrer Urgell eren botigues del mateix barri i perquè hi va haver moltíssima afluència de gent”, comenta a Línia Eixample Vicenç Gasca, president de Sant Antoni Comerç .

De fet, els organitzadors calculen que van rebre la visita de 10.000 persones.

Firantoni va tenir el seu espai central al carrer Urgell, entre Tamarit i Floridablanca, on s’hi van ubicar les parades amb l’oferta comercial dels diferents establiments associats a Sant Antoni Comerç. Passejant per la resta del barri també es van poder veure diverses botigues exposant els seus productes al carrer.

A més, durant tot el dia es va coure una vedella i posteriorment se’n va fer un tast per només dos euros per persona. “Se’n van repartir 1.000 racions”, destaca Gasca.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram