Un moment de l’11a Nit del Llibre, celebrada a l’Hotel Catalonia Duques de Bergara. J.S.

L’Hotel Catalonia Duques de Bergara, a tocar de la plaça Catalunya, va ser l’escenari escollit per a l’11a Nit del Llibre, una trobada anual dedicada a les lletres. La vetllada estava organitzada per Joan Panadés, reconegut professor d’oratòria i president de la recent fundada Associació Catalana d’Oratòria, amb seu al carrer Balmes.

La Nit del Llibre serveix de punt de trobada per a diferents personalitats del món de les arts, les ciències i l’escriptura per intercanviar impressions i presentar nous volums. Enguany, hi havia entre els convidats persones com Josep-Fèlix Bentz, president del Reial Cercle Artístic de Barcelona; Frank Dubé, escriptor i showman; Josep Llort, doctor en Econòmiques; Núria Mínguez, escriptora; l’alcaldessa de Torà, Mercè Valls, i Maruci Ripoll, pintora i escultora, entre molts d’altres.

El director del periòdic Línia Eixample, Jordi Sugrañes, va ser convidat a la vetllada i va poder presentar en societat aquest nou mensual amb informació d’actualitat del districte.