Presentació de la campanya Gran Recapte 2012. Foto: Ajuntament

S’inaugurarà abans de finals d’any un nou Menjador Social al districte de l’Eixample. L’Ajuntament de la ciutat, amb la col·laboració de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, obrirà en total tres nous espais dedicats a aquest servei, també a Les Corts i a Sarrià-Sant Gervasi.

Amb aquesta acció s’incrementarà en cent les places ofertes en cada un dels menjadors fet que significa que cada dia 300 persones més podran fer ús d’aquest servei. Abans de finalitzar l’any, doncs, la ciutat disposarà en total de 17 menjadors socials amb 1.541 places diàries i arribarà a tots els districtes de la ciutat. Una ampliació que ha estat possible gràcies a l’augment d’un 69% de la dotació econòmica destinada als menjadors socials en el pressupost del 2012. Segons ha assenyalat Maite Fandos, tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports “una de les prioritats d’aquest consistori és garantir l’accés a l’alimentació”.

GRAN RECAPTE

D’altra banda amb l’objectiu de recollir 1.400 tones d’aliments, entre el 30 de novembre i l’1 de desembre la Fundació Banc dels Aliments organitza la quarta edició del Gran Recapte d’Aliments.

Per aquest motiu l’entitat fa una crida per mobilitzar 10.000 voluntaris, que es repartiran en 750 mercats i supermercats de Catalunya. Des de que es van obrir les inscripcions ja s’hi han apuntat un total de 8.000 voluntaris.

A més, aquells que ho prefereixin podran donar aliments online a través de la pàgina web del Banc dels Aliments i la de “la Caixa” el proper dia 26 d’aquest mes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram