Els fets van tenir lloc el passat mes de febrer al carrer Sardenya

El Jutge ha decretat presó provisional sense fiança per l’acusat del triple crim de l’Eixample. El suposat autor dels fets va acollir-se al dret de no declarar davant el jutge, així que se li ha dictaminat ingrés a presó per tres delictes d’assassinat i un de robatori amb violència en una casa habitada.

Va ser a finals del mes de febrer quan els Mossos d’Esquadra van detenir al suposat autor del conegut com a triple crim de l’Eixample, qui va assassinar a dos avis de més de vuitanta anys i a la seva neta de setze.

El detingut havia mantingut una relació sentimental amb la filla dels esmentats avis i tieta de la jove. Es tracta d’Alejandro Q.G, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, qui en el seu expedient policial ja comptava amb antecedents per robatoris.

Els fets van tenir lloc el dia 27 de gener al número 287 del carrer Sardenya. Mònica C, la ex parella de l’assassí va trobar-se als seus pares i la seva neboda morts al domicili familiar.

La detenció d’Alex C, però, no es va fer efectiva fins al cap de moltes hores, després de fer-li el seguiment i control pertinent. Va ser al seu domicili al Districte de Sarrià-Sant Gervasi.

El dia abans l’acusat va publicar a Facebook una fotografia seva amb Mònica on plasmava, per escrit, les ganes que tenia de morir i el poc sentit de la vida.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram