Imatge del nou vial d’entrada a la ciutat. Foto: Línia Eixample

Des de fa deu dies el paisatge que ofereix la plaça de les Glòries ja no té res a veure amb l’original. El passat dia 7 de setembre va acabar la demolició de l’últim tros que quedava dempeus de l’antic anell viari de la plaça. Anteriorment, el dia 25 d’agost, es va estrenar el nou vial de circulació. Ara els vehicles ja travessen la plaça amb el disseny definitiu que es mantindrà fins que es construeixin els túnels soterrats.

El nou vial consta de dues calçades separades. Una d’elles té tres carrils que donen continuïtat al tronc central de la Gran Via en sentit Llobregat i l’altra conté el carril bus i un carril més de circulació. El pròxim canvi que experimentarà les Glòries serà a finals de setembre, quan començaran els treballs d’urbanització provisional de diverses zones per a ús ciutadà mentre duren les obres.

PROBLEMA RESOLT
Paral·lelament, a principis d’agost els treballadors i operaris de les obres van denunciar el saqueig que duien a terme diversos recollidors de ferralla sense cap garantia de seguretat. Després de la denúncia, l’Ajuntament va reforçar la seguretat privada i la vigilància de la Policia Municipal a tota la zona. Des de llavors la normalitat ha tornat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram