ferrallers

Els ferrallers que denuncien els veïns. Foto cedida

Veïns de la zona dels jardinets de l’Alguer, a l’avinguda Mistral, han recollit 450 signatures que han presentat al Districte per denunciar una situació de “mala convivència” que estan vivint l’últim mes. I és que en aquest espai hi dormen un gran nombre de sensellar i ferrallers que “s’han apoderat” del parc, segons diuen els veïns.

La presidenta de Som Sant Antoni, Lídia Núñez, explica que un dels fets que més els ha preocupat és que han vist a tres infants de màxim cinc anys vivint allà. “Hem aconseguit que les dues nenes de 4 i 5 anys ja estiguin escolaritzades, però encara hi ha un infant d’un any que continua passant el dia al carrer”, explica Núñez.

Però aquesta no és l’única preocupació que transmet la presidenta de l’eix comercial. “El quiosc de la plaça, que fa set anys que no funciona, serveix als sensellar per consumir droga”, comenta. I és que són diversos comerços de la zona que s’han queixat de les molèsties que els estan provocant els darrers mesos. “Eliminar el quiosc seria una de les solucions”, conclou Núñez.

El president de l’Associació de Veïns de Sant Antoni, Pep Sala, remarca que l’entitat coneix els “problemes de convivència que hi ha” a la zona, però afegeix que no volen valorar a “què es dediquen” aquestes persones, ja que “és una qüestió difícil de resoldre”. Sala acaba dient que els Serveis Socials, la Guàrdia Urbana i els Mossos ja estan al cas de tot plegat.

Des del Districte apunten que són conscients de la preocupació dels veïns i que, pel que fa al quiosc, s’està tramitant l’expedient per retirar-lo.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram