Actuació dels Bombers, Mossos i Guàrdia Urbana en l’incendi. Foto: Línia Eixample

Cap a les 11:30 d’aquest dimarts 20 de febrer la porteria del número 333 bis del carrer Diputació de Barcelona s’ha encès en flames. Segons testimonis, els mossos han actuat ràpidament amb un extintor per aturar el cop i han avisat els habitants de l’edifici que tanquessin les finestres per evitar alimentar el foc amb l’oxigen. No ha estat necessari desallotjar l’edifici.

De seguida han arribat els Bombers de Barcelona ja equipats per apagar les flames i han demanat als veïns que posessin tovalloles mullades sota els marcs de les portes per evitar que hi entrés el fum, que ja estava entrant als pisos.

Cap a les 12:00 els bombers han extingit el foc i des dels Mossos d’Esquadra afirmen a aquesta publicació que no hi ha hagut ferits.

El tram del carrer Diputació entre Girona i Bailén ha quedat tallat per la Guàrdia Urbana per facilitar la feina de les dotacions de bombers, i les dues ambulàncies que han assistit en la intervenció sota l’atenta mirada d’una gran quantitat de vianants encuriosits i preocupats que analitzaven atentament cada moviment del que estava passant.

Encara no es coneix quin ha estat l’origen de l’incendi, que s’haurà d’investigar.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram